Μηλιάς Τζώρτζης

Μηλιάς Τζώρτζης

Ο Τζώρτζης Μηλιάς είναι εκπαιδευτικός (χημικός Π.Α.) με μεταπτυχιακά στη Γαλλία (DEA). Aπό το 1987 μέχρι σήμερα διδάσκει χημεία και βιολογία στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα, όπου διετέλεσε και υποδιευθυντής του γυμνασίου από το 1990 έως το 2008. Λάτρης της φύσης και παλιός αθλητής, ασχολείται με τα σπορ στο βουνό –ορειβασία, σκι, αναρρίχηση, καγιάκ κ.ά.–, είναι προπονητής ορειβασίας και οδηγός βουνού.
Έχει γράψει βιβλία χημείας, βιολογίας, οικολογίας, έναν τεχνικό οδηγό για αναρρίχηση, ένα βιβλίο για το θαλάσσιο σκι, αλλά και άρθρα σε περιοδικά και άλλα έντυπα με θέμα πάντα την εκπαίδευση και τα παιδιά. 
Στις δραστηριότητές του αυτές και στην επαφή του με τα παιδιά στην τάξη, το εργαστήριο ή το βουνό, προτάσσει πάντα το κέφι, την αγάπη για τους μαθητές του και τη χαρά που του δίνει η κάθε είδους εκπαιδευτική διαδικασία.
Έργα του ιδίου: Ανόργανη χημεία με κόμικς, Οργανική χημεία με κόμικς, Οικολογία με κόμικς, Βιολογία με κόμικς, Ο ναυτικός όμιλος Βουλιαγμένης και η ιστορία του θαλασσίου σκι στην Ελλάδα, Αναρρίχηση ένας mini τεχνικός οδηγός, Χημεία για μαθητές Α΄ Λυκείου, μτφρ: Η ιστορία της χημείας σε κόμικς

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση κατά:
Υποθήκες για μελλοντικούς και νυν δασκάλους Πρόλογο..
8,00€ 7,20€
Άνευ ΦΠΑ: 6,79€