Η σημασία της σωστής διακυβέρνησης

Συγγραφείς: Βουρλούμης Παναγής
Έτος: 2018
ISBN/ISSN: 978-960-545-104-2
Σελίδες: 192
Διαστάσεις: 15x24 εκ., χαρτόδετο
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
13,00€ 10,80€ Άνευ ΦΠΑ: 10,19€
Ποσότητα: Καλάθι

Η σημασία της σωστής διακυβέρνησης

 

Θεωρία και πράξη

Υπάρχει ελπίδα για το χρεοκοπημένο βασίλειο των μοιρολατρών; Ο Παναγής Βουρλούμης απαντά στο ερώτημα αντλώντας από την πείρα του.  Υπηρετώντας σε διοικητικές θέσεις κοντά στα κέντρα των πολιτικών αποφάσεων έζησε από πρώτο χέρι τις αιτίες της διάλυσης της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες.  Χωρίς αυταπάτες, ο ίδιος όμως απέδειξε ότι με την εφαρμογή σωστών κανόνων διακυβέρνησης πολλά διορθώνονται.  Βέβαια αυτό προϋποθέτει συγκρούσεις με ισχυρά συμφέροντα και βαθιά ριζωμένες κακές συνήθειες.  Αυτήν την πείρα του ο συγγραφέας θέλει να μεταφέρει, καταλήγοντας στην ανάγκη ριζικής αναθεώρησης του Συντάγματος.
Ένα συναρπαστικό βιβλίο από έναν τολμηρό διανοητή που συγχρόνως επέτυχε στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. 

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΓΡΑΨΑΝ:

Η σημασία της σωστής διακυβέρνησης, Θεωρία και πράξη
Με εμπειρίες από την Ελλάδα και άλλες περιοχές της υφηλίου, πολυμα­θής, αλλά και προσεκτικός ακόμη και στις λεπτομέρειες, ο Παναγής Βουρ­λούμης πραγματεύεται για πρώτη φορά στη γλώσσα μας τις αρχές και τη λογική της χρηστής και αποτελεσματικής διοίκησης στις ιδιωτικές επιχειρή­σεις της χώρας μας. Βαθύς ερμηνευτής της μεγάλης εικόνας — του γενικού οικονομικού και πολιτικού περιβάλλοντος της σημερινής χρεοκοπημένης Ελλάδας — περιγράφει την εφαρμογή των αρχών αυτών σε μια μεγάλη κρα­τική εταιρεία και αντλεί χωρίς περιστροφές τα αναγκαία συμπεράσματα μετά την επαφή του «με ό,τι χειρότερο αλλά και ό,τι καλύτερο διαθέτει η Ελλάδα». Με οξυδέρκεια αντιλαμβάνεται το Σύνταγμα ως την καθοδηγη­τική συνταγή διοίκησης και με θάρρος προτείνει την αναμόρφωσή του.
Ένα συναρπαστικό βιβλίο από έναν τολμηρό, ολίγον θυμωμένο, διανοητή που συμβαίνει να είναι και ένας αποτελεσματικός, πρακτικός διοικητής επιχειρήσεων και τραπεζών.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ
   www.lecourrierdiplomatique.eu, 14.7.2018

Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο: