Βαλτής Γιάννης

Βαλτής Γιάννης

Ο Γιάννης Βαλτής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1964. Σπούδασε φωτογραφία στην Κολωνία και εργάστηκε ως φωτογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός στη διαφήμιση.
Σκηνοθέτησε δεκάδες εταιρικών και προϊοντικών παρουσιάσεων και επιμελήθηκε το σχεδιασμό ιστοσελίδων, εκδηλώσεων και εκθεσιακών περιπτέρων.
Έχει εκτελέσει την παραγωγή και την σκηνοθεσία της πρώτης ελληνικής ταινίας 180 μοιρών για προβολή σε σφαιρική οθόνη πλανηταρίου “Μακεδονία-Θράκη: Άνθρωποι και Ιστορία”. Η ταινία παρουσιάστηκε στο Κέντρο Επιστημών και Τεχνολογίας Θεσσαλονίκης, ΝΟΗΣΙΣ.
Έχει βραβευθεί για παραγωγές του σε διεθνή φεστιβάλ στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Αμερική.
Με την εξάπλωση των social media δημιούργησε τη διαδικτυακή καμπάνια ΜΑΚΑΡΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗ για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Δημάρχου Θεσσαλονίκης όπως και αντίστοιχες προωθητικές ενέργειες, μεταξύ άλλων για το protagon.gr, την XV Biennale Νέων Καλλιτεχνών και το Sani Festival.
Συμμετείχε στο protagon.gr με viral videos και κείμενα του και συνεχίζει αυτήν την δραστηριότητα στην ιστοσελίδα της ελληνικής εκπομπής του γερμανικού ραδιοφώνου Funkhaus Europa. Στον ίδιο ραδιοσταθμό παίρνει μέρος με εβδομαδιαία πολιτική σάτιρα με την μορφή διαφημιστικών ραδιοφωνικών σποτ.
Σκηνοθέτησε μαζί με τον Βασίλη Κεχαγιά την ταινία τεκμηρίωσης «1.000 MILES”, η οποία προβλήθηκε τον Μάρτιο του 2016 στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Ο Γιάννης Βαλτής έχει δύο παιδιά και ζει εδώ και δύο χρόνια στη Βουρβουρού Χαλκιδικής.

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση κατά:
Ποταμόπλοια / 9 «Ματαίως ασχολήθηκα με τη διαφήμιση. ..
13,00€ 11,70€
Άνευ ΦΠΑ: 11,04€

..
0,00€
Άνευ ΦΠΑ: 0,00€