Βραδιά-αφιέρωμα στον Leonard Cohen

Δημοσιεύτηκε από στο Εκδηλώσεις την Μάρτιος 14, 2017 . 0 Σχόλια.

Μια βραδιά-αφιέρωμα στον "φιλόσοφο" της μουσικής και "ποιητή" των λέξεων και των εννοιών Leonard Cohen, έναν από τους πιο αξιόλογους και ολοκληρωμένους μουσικούς των τελευταίων 50 χρόνων. Γεννήθηκε στον Καναδά, μάγεψε τη Νέα Υόρκη και λάτρεψε την Ύδρα και την Ελλάδα. "Έφυγε" στα 82 του χρόνια τον περασμένο Νοέμβριο, αφήνοντας για κληρονομιά ένα σημαντικότατο ποιητικό, λογοτεχνικό και μουσικό έργο.
Η Αναστασία Λαμπρία, εκδότρια των εκδόσεων Ποταμός θα μας γνωρίσει τη Marianne, τον μεγάλο έρωτα του Leonard Cohen στην Ύδρα του '60, μέσα από το βιβλίο «So long Marianne» της Kari Hesthamar (εκδ. Ποταμός). Ακόμα, o Γιώργος-Φώτης Δασκαλάκης που διατηρεί μεγάλο προσωπικό αρχείο με φωτογραφίες και οπτικοακουστικό υλικό του Cohen από τις επισκέψεις του στην Ελλάδα, θα το μοιραστεί μαζί μας, ταξιδεύοντάς μας στον ιδιαίτερο μουσικό κόσμο του Cohen, της ποίησης, του λυρισμού και της μελαγχολίας!
    
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 7.30 μ.μ.
ΠΥΡΝΑ, Κοκκιναρά 43, 145 63 Κηφισιά
Είσοδος ελεύθερη, με συμμετοχή στον κουμπαρά κοινωνικών δράσεων της Πύρνας και απαραίτητη κράτηση θέσης στο τηλ. 2106230913.

Τελευταία Ενημέρωση: Μάρτιος 14, 2017

Σχόλια

Σχολιάστε

Απαντήστε

* Όνομα:
* E-mail: (Αδημοσίευτο)
   Website: (Url με http://)
* Σχόλιο: